Kur dar neteko mylėtis?

Meilė, aistra, fizinis artumas – kokie daug sakantys žodžiai, bet laikui bėgant visa tai pradeda blėsti. Meilė prabėga per tris mėnesius, aistra išsenka per keletą metų, o fizinis artumas iš geidžiamo dalyko tampa privaloma pareiga. Norint, kad taip neatsitiktų, galima nuolat keisti partnerius, tačiau kuo tai pasibaigs? Venerinėmis ligomis? Nepageidautinu nėštumu? Galima mėginti keistis partneriais „saugioje“ aplinkoje, kaip tai daro svingeriai, bet toks būdas yra priimtinas toli gražu ne visiems. Seksualinį gyvenimą galima paįvairinti erotiniais žaisliukais – antrankiais, žiedeliais ar rutuliukais, arba galima mėginti pakeisti įprastą ir nusibodusią aplinką. Šiame straipsnyje trumpai pamėginsiu apžvelgti galimas mylėjimosi vietas ir aptarti kiekvienos jų privalumus ir trūkumus.

Pirma, daugeliui geriausiai pažįstama ir dažniausiai naudojama vieta yra… lova. Didelė dvigulė tėvų lova, mažesnė viengulė lova kambaryje arba kokia nors gerokai patrinta bendrabučio lovelė. Bet kokiu atveju tai yra lova, kur daugelis pirmą kartą pasineria į savęs ir priešingos lyties pažinimo procesą ir kurioje vėliau mylimasi. Ilgai ir nuobodžiai.

Lova
Privalumai Trūkumai
Įprasta aplinka Tikimybė, kad kas nors įeis į kambarį
Patogu ir jauku Laikui bėgant pradeda nusibosti
Šilta Lovos girgždėjimas ne tik nervina, bet ir girdėti keliuose butuose (jei tai daugiabutis)
Galimybė nusiprausti prieš ir po (apie kurią daugelis pamiršta turėdami visas sąlygas)
Galimybė klausytis muzikos žvakių šviesoje.

Kitas variantas, neišeinat iš to paties buto gali būti vonia. Tiesa, tuos, kurie persižiūrėjo kvailų filmukų apie seksą, skubu nuvilti. Mūsų standartinės vonios puikiai pritaikytos pabūti kartu, bet visiškai nepritaikytos mylėtis. Taip. Maža vonia ir mažas vonios kambarys su slidžiomis grindimis, kriaukle ir visokiais šampūnais tikrai neleis atsipalaiduoti. Netikite? Pabandykite. Vonioje galima kartu palįsti po dušu, galima, iš bėdos, sutilpti į vieną vonią pagulėti, bet mylėtis tokioje aplinkoje rekomenduotina tik labai lankstiems žmonėms arba ekstremalaus sekso mėgėjams.

Vonia
Privalumai Trūkumai
Daugelis privalumų tokie pat kaip ir lovos Maža erdvė
Galimybė iš karto nusipraust Galbūt slidžios grindys
Lentynėlės su visokiu turtu
Vanduo išplauna makštį, todėl gali tekti naudoti lubrikantus
Prasčiausia garso izoliacija visame bute.

Dar bute aistrai patenkinti galima panaudoti virtuvę. Tai labai patogu, jeigu namie esate ne vieni, o lova baisiai girgžda. Virtuvėje galima greitai, tegul ir ne itin patogiai pasimylėti, nes joje žmonės dažniausiai būna tik valgydami.

Virtuvė
Privalumai Trūkumai
Kaip vonios Apie gulimas pozas verčiau pamiršti
Padidėja tikimybė būti užkluptiems
Didesnė tikimybė patirti traumų

Neišeinant iš namo (arba į jį įėjus) dar galima pasinaudoti laiptine. Taip, laiptinėje visada šilaičiu negu lauke, yra mažiau apšviestų vietų, tačiau jose dažnai būna nešvaru ir kai kuriose net smirda.

Laiptinė
Privalumai Trūkumai
Laiptinių gausu visur mieste Jos gali būti nešvarios
Šilčiau negu lauke net žiemą Galimybė sutikti kokį namo gyventoją
Visai neromantiška aplinka.
Nebus kur apsiplauti

Dar čia būtų galima pakalbėti apie liftą, tačiau toks variantas man atrodo net prastesnis už laiptinę – lifte maža vietos, jie labai dažnai būna nešvarūs ir jų visada visiems reikia. Kita vertus, pagalvokite, jei jus teks vaduoti iš įstrigusio lifto…

Jei situacija yra labai nepalanki, verčiau pagalvokite apie… rūsį. Taip, rūsiai, lyginant su laiptinėmis, nors ir tokie pat neromantiški, bet patogesni.

Rūsys
Privalumai Trūkumai
Kaip ir laiptinės Jokios romantikos
Užrakinami Greičiausiai nešvaru, nebus kur atsigulti
Galimybė savo rūsį pritaikyti tokiems pasimatymams Tikimybė sutikti kaimyną
Nebus kur apsiplauti

Jei už lango vasara, įdomesnė pasimylėjimo vieta galėtų būti mašina. Su mašina nesunkiai galima pasiekti gražią atkampią vietelę, mašinoje šilta, nelyja, galima paleisti muziką. Reikia žiūrėti, kur mašina statoma, nes praeivį tikrai sudomins, kodėl vienišas automobiliukas linguoja tarsi šokdamas. Taip pat rekomenduotina, kad tai nebūtų koks nudėvėtas golfas ar BMW, nes juose maža vietos. Tokiems dalykams puikiai tinka senos didelės mašinos – volgos, pobedos ir pan.

Automobilis
Privalumai Trūkumai
Mobilumas Jei mašina maža, nebus patogu
Galimybė klausytis muzikos Vakarietiškose mašinose kietos ir nepatogios sėdynės
Neužlyja ir neužpučia Galimybė sulaukti praeivių dėmesio
Pasimylėjus galima neskubėti Blogai pasirinkus vietą galimybė užtrukti ilgiau negu norėtųsi
Jei automobilis patogus, galima net sulaukti ryto Gali nebūti kur apsiplauti

Spėju, kad dabar kai kurie pagalvojo apie garažą. Variantas, bet perspėju, kad blizgantys ir kvepiantys garažai yra tik filmukuose apie seksą. Realybėje tai vieta, kur gausu senų detalių, padangų, skiediklių, tirpiklių, smirda tepalais ir benzinu. Dar gali stovėti kokia sena mašina… Tai tikrai ta vieta, kur norite pasimylėti?

Jei turite mašiną ir nenorite mylėtis joje, visada yra puiki alternatyva – gamta. Tai gali būti ir miškas, ir ežero ar jūros pakrantė (šieno kupetoje galima, bet medikai nerekomenduoja to daryti). Ir tikrai, kartą ramiai pasimylėjus gamtoje supranti, kad nori pakartoti. Jokiu būdų nesimylėkite ežere ar jūroje. Vanduo ne tik išplaus makštį ir pojūčiai bus ne tokie, kokių tikitės, bet ir padidės tikimybė pasigauti infekciją.

Gamta
Privalumai Trūkumai
Romantika Nėra apsaugos nuo vėjo ar lietaus
Raminantis medžių ar jūros ošimas Galimybė iš labai arti susipažinti su skruzdėmis, erkėmis ir pan.
Galimybė pasirinkti gražiausią vietą Smėlis, patekęs kur nereikia, suteiks nepamirštamų pojūčių
Galimybė būti užkluptiems

Beje, pasibaigus vasarai taip pat galima eksperimentuoti. Tam puikiai tinka… teatrai ar kino teatrai. Nauja, įdomi aplinka, jaudinantis arba užvedantis filmas ir… tikrai gausus adrenalino antplūdis. Trūkumų yra ir čia.

Teatro/kino salė

Privalumai Trūkumai
Nauja aplinka Šalia esantys žmonės
Papildomi stimuliatoriai Klasikines sekso pozas teks pamiršti
Nebus galimybės apsiplauti
Galimybė išbandyti naujus būdus ar pozas Nebus galimybės garsiai aimanuoti

Aišku, tai nėra visos įmanomos vietos, bet, esu įsitikinęs, kad mažai atsiras žmonių, kurie jau yra išbandę jas visas. Tad pirmyn į aistrų ir teigiamų emocijų pasaulį.

Baigdamas norėčiau pastebėti, kad labai svarbu atskirti, kas yra mylėjimasis, o kas – dulkinimasis. Neeksperimentuokite padauginę alkoholio. Malonumo nebus, o pasekmės gali būti liūdnos. Labai gerai pagalvok, su kuo leidiesi į romantiškų nuotykių paiešką, kad ryte nereiktų galvoti – ir kaip aš taip galėjau? Ir visada pasirūpinkite apsaugos priemonėmis , nes kita pusė greičiausiai pamirš tai padaryti. Gerų pojūčių.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Kur dar neteko mylėtis?

  1. rokiskis says:

    Geras, neturiu net nei ką pakomentuot 🙂

  2. Vilius says:

    nu aš tik laiptinėj ir kinoteatre nebandžiau 😀

  3. Čia labai gerai ir kompetentingai sudėliota!

Comments are closed.